Het is tijd voor verandering. Bleeve wordt GreenHome

Geschatte leestijd: 2 minuten

 

Bleeve heet voortaan GreenHome.

Hier hebben we lang en hard over na moeten denken. We voelden dat Bleeve niet direct duidelijk vertelt wat we doen en belangrijk vinden.

Dat moest veranderen.

We zijn hard gaan nadenken over wie wij nu eigenlijk zijn en wat we als platform willen bereiken.

Wie zijn wij?

Het op de juiste manier verduurzamen van een woning is best een lastige klus. Er zijn namelijk veel verschillende maatregelen die je kan treffen om je huis energiezuiniger te maken. Veel van die maatregelen zijn nieuw voor woningeigenaren. Welke maatregelen zijn wel goed om te treffen en welke zijn minder effectief? Waar moet je op letten en hoe verhoudt het een zich tot het ander?

In dat proces begeleiden wij onze klanten, de woningeigenaren. Wij zorgen dat onze klanten door de bomen het bos weer zien. Zo weet je zeker dat je geen subsidies misloopt en dat je een betrouwbaar bedrijf vindt voor de uitvoering van je klus.

Door het verduurzamen van je woning extreem makkelijk te maken, inspireren en activeren we woningeigenaren om hun huizen helemaal duurzaam en vrij van fossiele energie te maken.

Onze boodschap is altijd positief, eenvoudig, actief en betrouwbaar.

Positief

We staan met elkaar voor een mega-uitdaging: klimaatverandering. Er zullen bergen verzet moeten worden om de aarde weer in balans te krijgen. Wij dragen daaraan bij door mensen te inspireren op te staan en mee te laten helpen om deze balans te herstellen. Dit gaat het best door hen op een positieve manier te activeren. Wij zijn fan van duurzame koplopers en moedigen iedereen aan om in hun voetsporen te treden.

Eenvoudig

GreenHome maakt ingewikkelde materie eenvoudig, zodat iedereen het snapt. Er zijn namelijk voldoende bronnen op het internet waar je van alles kunt vinden over het duurzaam maken van je huis. Dit is vaak onduidelijke informatie voor iemand die er voor de eerste keer mee in aanraking komt. GreenHome onderscheidt zich door deze complexe zaken simpel te maken. Wij helpen onze klanten in het maken van de juiste keuzes bij het uitvoeren van een klus.

Eerlijk

Eerlijkheid duurt het langst. Om ons heen worden veel verhalen mooier gemaakt dan het in werkelijkheid is. Daarom zijn wij altijd eerlijk in onze boodschap en in onze berekeningen. We vertellen het je als het niet handig is om in een bepaalde oplossing te investeren.

Wij bedienen onze klanten voor de lange termijn.

GreenHome wordt een onafhankelijke kennisbron waar mensen graag terugkomen om informatie te vinden. Niet iedereen hoeft exact te weten hoe een zonnepaneel werkt, als je maar kan vertrouwen op iemand die dat wel weet.

Actief

Het is leuk om een positieve boodschap uit te dragen, maar uiteindelijk spreken daden luider dan woorden. Daarom willen wij ook graag laten zien wie we zijn en wat we doen. Kijkjes achter de schermen, installateurs die zonnepanelen plaatsen, minder CO2, tevreden klanten, resultaten.

Dat is waar het om draait.

Wij vinden dat we met onze nieuwe naam GreenHome beter laten zien waar we voor staan.

Dit maakt onze boodschap duidelijker voor bezoekers zoals jij.

En het helpt ons om Nederland samen met jou sneller te verduurzamen.

Samen maken we jouw huis groen.

GreenHome
Bespaart je de energie.

Lees ook:

3 reacties

 • Reageren
  deef.leenhouts
  27 november 2017 at 12:33

  waar5om geen groen huis

 • Reageren
  deef.leenhouts
  27 november 2017 at 12:36

  waarom niet gewoon groen huis

  • Reageren
   pascal
   4 december 2017 at 15:59

   Hi meneer/mevrouw van Deef – Leenhouts,

   Groen Huis is inderdaad meegenomen in onze overweging. Omdat we de aspiratie hebben om ooit de grenzen over te gaan en door veel gesprekken met onze klanten te voeren over onze visie, hebben we uiteindelijk toch voor de Engelse variant gekozen.

   We hopen natuurlijk wel dat u uw huis groen wilt maken met ons!

  Laat een reactie achter