Even voorstellen: Thorben, Adriana, Joelle en Ezra

Geschatte leestijd: < 1 minuut
Even voorstellen

GreenHome groeit! Wij zijn erg blij met de vele extra handen die ons afgelopen maanden zijn komen versterken. Graag stellen we u voor aan vier nieuwe GreenHomers.

Thorben Meijer

Groepsaankopen, energie ambassadeurs, wooncoaches, Thorben is van alle markten thuis. Op dit moment werkt hij heel hard om de groepsaankopen voor isolatie maatregelen te organiseren. Hij begeleidt de projecten van A tot Z, vanaf de eerst bewonersavond tot het laatste contact via de klantenservice. Maar daarnaast onderhoudt hij ook al het contact met de vakspecialisten. Stil zit hij in ieder geval niet! In zijn vrije tijd klust hij in zijn nieuwe huis of gaat hij surfen.

Thorben Meijer

Adriana Orellana

GreenHome krijgt een internationaal team. Adriana is onze eerste internationale stagiair. Dankzij haar leren wij elke dag om ons Engels te verbeteren, terwijl zijzelf meer leert over de ‘user experience’ van GreenHome. Of zoals ze het zelf zegt: “Als UX’er werk ik elke dag om GreenHome.nl mooier te maken.” En natuurlijk om onze website gebruiksvriendelijker te maken! Haar roots liggen in Bolivia en ze houdt van koken, goede muziek en nieuwe mensen ontmoeten. Wij zijn heel blij dat ze ons team is komen versterken!

Adrianna Orellana

Joelle Baijer

Duizendpoot Joelle is ons sinds November komen versterken op het gebied van customer service en backoffice administratie. Ze helpt ons met het beantwoorden van de vele telefoontjes en het verwerken van de offerte aanvragen. Ook zal ze binnenkort meer gaan doen met de marketing communicatie van GreenHome. Daarnaast heeft ze veel uiteenlopende hobby’s. Van bergbeklimmen tot een schrijfcursus die ze volgt. Haar drive is dat ze zich continu wil inzetten voor een duurzame maatschappij en daarom werkt ze naast GreenHome ook op andere projecten mee aan dit onderwerp.

Joelle Baijer

Ezra Geusebroek

Al onze nieuwe mensen moeten ook door iemand worden aangenomen. Dat was ons niet gelukt zonder onze eigen fulltime recruiter Ezra. Hiervoor werkte hij voor een bureau, maar we zijn blij dat we hem tijdelijk niet meer hoeven te delen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bij GreenHome te komen werken? Ezra vertelt je er graag meer over! Wij zijn continu op zoek naar nieuwe mensen voor in ons team. Dus ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in een jong en gezellig team? En gaat jouw hart sneller kloppen van duurzame initiatieven? Neem dan contact op met Ezra! (Of neem een kijkje op jobs.greenhome.nl).

Ezra Geusebroek

Lees ook:

Nog geen reacties

Laat een reactie achter