Even voorstellen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Even voorstellen: Santi van den Toorn en Robin Wouters

Sinds begin april hebben we deze 2 nieuwe toppers mogen verwelkomen bij GreenHome. We stellen ze graag even aan je voor:

Santi van den Toorn

Santi

Sinds begin april is het dan echt gelukt: de eerste vrouwelijke programmeur in het het ontwikkelteam van GreenHome. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Santi (27) studeerde Civiele Techniek in Delft en behaalde daarnaast ook nog een master International Development Studies aan de UvA in Amsterdam. Na een tijdje gewerkt te hebben als projectmanager bij OnePlanetCrowd besloot ze, als echte ‘techneut’, toch meer te willen doen met haar interesse in programmeren. Bij GreenHome houdt ze zich daarom sinds kort als front-end developer bezig met het bouwen van de ‘voorkant’ van de GreenHome website, het zichtbare deel voor de bezoeker. Ze werkt daarbij samen met onze designer en back-end developers. Een mooie plek op het raakvlak -of spanningsveld- tussen creativiteit en techniek! Hoewel veel programmeurs erom bekend staan niet heel veel buiten te komen, geldt dat niet voor Santi. In haar vrije tijd is ze namelijk vaak op de sportvelden te vinden met haar voetbalteam. En als het even kan maakt ze ook mooie uitstapjes naar (verre) landen. Zo reisde ze dit voorjaar nog een maand lang door Midden-Amerika.

Robin Wouters

Rovin verkleindSinds 2 maanden is Robin (27) actief als online marketeer en product ontwikkelaar bij GreenHome. Een rol die hem op het lijf is geschreven doordat deze duizendpoot niet alleen kennis heeft van marketing maar ook al sinds zijn 12e aan het programmeren is. Robin studeerde af aan Wageningen Universiteit als consumentenwetenschapper, startte tijdens zijn studie met het side-project KamerSocial en is na zijn studie als freelancer aan de slag gegaan bij Philips (Digital Health Accelerator), Sanoma (Innovation Lab) en House of Einstein. Hij stort zich nu met veel energie op GreenHome, zo heeft hij op dag één meteen alle tools van de plank gehaald om slimmer en sneller te leren. In zijn vrije tijd is hij terug te vinden in het theater – kijkend & spelend – en is sinds kort fanatiek bezig in de sportschool. En als hij geen nieuwe tekening aan het maken is op z’n Macbook, dan vind je hem waarschijnlijk terug op een of ander feest of festival.

 

Lees ook:

Nog geen reacties

Laat een reactie achter