Zingen onder de douche én energie besparen?

Geschatte leestijd: 1 minuut
Kohler douchekop

Zing jij ook graag je longen uit het lijf onder de douche? Je bent niet de enige! 17 procent van alle Nederlanders zegt wekelijks onder de douche te zingen. Maar als we heel eerlijk zijn probeert iedereen zijn prachtige badkamer akoestiek wel is uit. Onder de douche ontdekt menig Nederlander zijn ‘inner-Michael Jackson-vibes’ en wordt de dag vrolijk en ontspannen begonnen.

Het zingen wordt je nu nog makkelijker gemaakt met deze douchekop. De nieuwe douchekop bevat een draadloze speaker met bluetooth en klemt zichzelf met een magneet in het midden van je douchekop vast, waardoor je de muziek nog steeds goed hoort terwijl het water langs je oren klettert. Kortom, de perfecte douchekop voor amateurzangers die nog wat oefenuurtjes in de badkamer nodig hebben.

Daarnaast kan muziek op tijdens het douchen je ook helpen met het besparen van energie. De douche is namelijk de grootste ‘waterverspiller’ in een huishouden. 80 procent van het warme water in een huishouden stroomt uit de douchekop. Weet jij hoe lang je elke ochtend onder de douche staat? Gemiddeld douchen Nederlanders dagelijks 9 minuten lang. Elke minuut die jij korter onder de douche staat kan je op jaarbasis al 4.000 liter besparen. Dit loopt dus snel op! Zing dus onder de douche maximaal 2 nummers in volle borst mee en gebruik dit gelijk als een reminder voor jezelf dat je ongeveer 5 minuten gedoucht hebt. Win-win voor je buren en voor je energie rekening!

P.s. dit is ons favoriete nummer 😉

Wil jij ook energie besparen?

GreenHome is gestart vanuit de constatering dat Nederland langzaam verduurzaamt. Te langzaam, terwijl er volop kansen zijn om het beter te doen. Ontdek hoe GreenHome jou kan helpen om je woning te verduurzamen.

Meer informatie

 

Lees ook:

Nog geen reacties

Laat een reactie achter